OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu, 2024 Teklif Çağrısı Dönemi'nde  konsorsiyum üyesi olmak için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne okulumuz adına yaptığımız başvurumuz kabul edildi.

09.02.2024 109

Ankara İl Milli eğitim Müdürlüğü'nün Erasmus+Okul Eğitimi AKreditasyonu 2024 Teklif Çağrısı dönemi için okulumuz tarafından proje başvurusnda bulunuldu. Öğrencileri akademik,psiko-sosyal ve davranışsal olarak detaylı gözlemi içeren Observe-follow up&know me (Gözlemle-takip et ve tanı beni) isimli Erasmus Projemiz kabul edildi. Avrupa Birliği Komisyonu tarafından hibelendirilecek projemiz kapsamında öğretmenelrimiz Avrup Birliği ülkelerinden birinde kurs görüp işbaşı gözlem yapma fırsatı bulacaklar. Bu deneyim sayesinde öğrencilerimizin akademik başarıları ve sosyal davranışlarının takibi ve değerlendirilmesi uluslararası bir boyut kazanarak okul başarısının yükselmesine katkı sunulacaktır.Projenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.