Merkez Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin gelecekte kendini gerçekleştirmeyi başarabilmiş, vatanına, milletine faydalı evlatlar olarak yetişmelerini sağlamak için Atatürk İlke ve İnkılapları´nın ışığında, milli değerlerimiz rehberliğinde ekip ruhu anlayışı ile çalışan bir okuluz.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığı´nın Temel Eğitim amaçlarını gerçekleştirme hedefiyle, her öğrencinin tek ve özel olduğundan yola çıkarak, tüm öğrencilerimizin, mutlu,özgüvenli, kendisine ve çevresine faydalı, akademik başarı için çabalayan, doğru, dürüst bireyler olarak yetişmesini sağlamak için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Eğitim hayatının ancak okul veli ve öğrenci işbirliği ile keyifli ve başarılı bir hale geleceği bilinciyle Okul Müdüründen Okul personeline kadar tüm ekip arkadaşlarımız ve velilerimizle uyum içerisinde öğrencilerimizin geleceğini inşa ediyoruz.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.35
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Güreş, Bocce
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ (Akredite Okul)

WEB - https://merkezataturkio.meb.k12.tr

Adres - BEYLER MAH. HALİL OKUR CAD. NO: 5 İÇ KAPI NO: 1 ÇAMLIDERE / ANKARA

Adres - BEYLER MAH. HALİL OKUR CAD. NO: 5 İÇ KAPI NO: 1 ÇAMLIDERE / ANKARA

Ulaşım Çamlıdere´ye ulaşım Ankara Merkez´e karşılıklı 4 sefer olarak sağlanmaktadır. Özel araç ile ulaşım için otoban seçeneği de mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çamlıdere ilçe merkezinde bulunmaktadır. Ankara´ya 90 km uzaklıktadır.