İlçe Kaymakamı Ziyereti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri İlçe Kaymakamımız Sayın Metin DEMİREL'i makamında ziyaret ettiler.

29.04.2023 106

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı makam ziyaretlerimiz kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Metin DEMİREL'in makamına ziyaret gerçekleştirdik. Öğretmenelrimizle eğitim sistemi üzerine sohbet eden Sayın Kaymakamımız, öğrencilerin eğitim koşullarının iyileştirilmesi ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Çocuklarla hayalleri üzerine konuşan Sayın Metin DEMİREL , kaymakamlık mesleği hakkında merak ettiklerini cevapladı. Geleceklerini şekillendirebilmeleri için izleyebilecekleri yollar hakkında ufuk açıcı konuşmalar yapan Sayın Kaymakam çocukların soruları üzerine ilçemizde Doğayı ve hayvanları korumak adına yapılan çalışmaları anlattı. Ziyaret talebimizi kabul ederek öğretmen ve öğrencilerimizi ağırlayan Sayın Kaymakamımız Metin DEMİREL'e ve ikramları için kaymakamlık çalışanlarına teşekkür ederiz.

27-04-202327-04-202327-04-202327-04-2023